Sunday, October 30, 2011

BERCINTA JE KERJA KAU


Selamat Tinggal Sayangku.  semalam adalah hari yang menyedihkan, yea menyedihkan. aku telah memutuskan tali percintaan aku bersama si dia. ape pelik sgt bahasa aku nie? , baku lak tu hadoy. 

xpe la nk buat camne, yang penting aku da cuba sebaik mungkin utk menjaga dye. da mmg salah aku pun x reti jage dye. xpe la aku bersyukur sbb aku diberi perempuan yang cantik dan baik padaku. INSYALLAH if aku ade jodoh ngn dye, maybe kiteorg ok balek cume, aku xnk terlalu berharap. 

yela JODOH, AJAL dan MAUT kan di tangan ALLAH S.W.T btol x? jadi aku hanya menunggu je (; terima kasih sbb sudi menjadi GF aku yang baik dan memahami yea. 

to kawan-kawan, hey tu semua salah aku yang menyebabkan dye break ngn aku la , haha.  if korang ade problems yang serupa jangan cepat melenting , igt even do hati kau sakit jgn lupe pada ALLAH S.W.T ,  jgn malas utk bersyukur, jgn salahkan takdir. cintailah ALLAH S.W.T kerana DIA merupakan CINTA sejati yang berkekalan hingga AKHIRAT

5 comments:

acheeqa farhana said... [Reply to comment]

be strong ok..
bia putus kasih dgn mnsia, jgn pts kasih dgn Allah.. pasti ad hikmah disebalik smua ni :)

محمد رازيق said... [Reply to comment]

Cinta yang satu, CINTA ILAHI

Anonymous said... [Reply to comment]

be strong k . mybe satu hari nanti . dia akan balik semula kat awak . semua yang berlaku .pasti ada hikmahnya :)

kakak said... [Reply to comment]

alhamdulillah. selalu ingat ALLAH, selalu dekat dengan ALLAH, istiqamah dengan apa yang kita buat kerana ALLAH demi mencari keredhaan ALLAH.. :)

L said... [Reply to comment]

sabo jerlah k..=)

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Post a Comment

 
;