Thursday, October 13, 2011

Da lama da!

x boleh lama nie , maklum la aku curi-curi masa utk blogging haha . now kat office , haish! report x siap lagi , masa dah nk on time , mati aku huhu. now keje kat TM nie kejap ade kejap xde . maklum la aku nie practical je bukan STAFF pun lagi .

da lama x posting , mane taknye . on blog je nk edit page, on je nk edit page camne nk post. edit bukan kejap lama kot nk crik template lagi tu la nie la nk buat full. last last ini la jadinya page blog aku, x la cantik sbb aku lelaki so kreatif aku len sikit la kn .



haa ! lupe nk bgtau . saje nk kecoh haha , aku da ade Gf yeayy! (gedik, gedik melompat) igt korg je ade GF haha . aku pun ade la , macam mana aku boleh dapat dye yea erkk! jap! jap! sabor sabor aku nk citer nie jangan excited sgt , aku tgh fikir balek nie camne ea aku couple ngn dye?

before dye aku ade couple ngn sorang awek nie sigt aku 16hb Sept kot nama dye Zafirah Binti Shamsuddin then aku x tau camne aku leh break dgn dye . maklum la x bersefahaman dan x sehaluaan lebih kurang x serasi la . even do aku br couple tapi commitment aku lebih weyh. aku nie lebih kurang setia punye org la (bangga diri la tu) then hati pun sayu cam lagu siti nurhaliza yg nk balik kg tu ape tah lagu dye sayu sayu jugak la.

one day , aku dapat tau GF aku nie br break ngn BF dye. sebenarnya BF dye tu member aku, jadi awek aku nie citer la mslh dye . aku nie hati kapas bile tuang air je basah la kn , alang² aku SINGLE baik aku couple . aku ajak dye couple then dye xnk lak, aku ajak lg dye xnk tah bape kali aku mintak last last malam tu aku call la dye , berborak-borak then dye nangis bile citer msalah dye ngn EX-BF dye . sebagai seorang lelaki xkn aku nk gelak kot then aku buat² la citer lawak . smpi penghujung tah x tau la kn , aku bace doa tido utk dye. maklumla untuk tenangkn hati dye jugak before tido , pastu aku da bace doa ttbe dye ckp "Endy, kau nk couple ngn aku ke?" sejak tu la aku ade GF hehe, name dye Ariffah Binti Md Ariff, ok dah dah, nk citer lebih-lebih nnt la, aku mls nk taip panjang-panjang la sorry ea . nnt aku sambung hehe.

0 comments:

Post a Comment

 
;