Wednesday, September 21, 2011

Senang-senang je korang ckp !!!

aku angin gile la , tapi aku boleh sabar lg tau x. aku tau la majlis kahwin makcik aku penting tapi aku xde duit then aku nk buat camne? nk mengharap korang amek aku berkurun la aku tunggu, aku da la xde duit . mintak kat abah aku then suh aku mintak kat mak aku lak , mintak kat mak aku smpi bile-bile pun susah nk dapat .
mintak kat abang aku lak , dye ckp camni "haih! duit RM50 abg bg tu da abesh da? seluar kemana duit kemana" nasib bek aku diam je, padahal da 2 minggu lepas dye bg duit tu RM100 cukup lak? isnin-jumaat aku gune buat duit tambang g practical bayangkn satu hari RM6.60 if 10 hari da berape? bukan RM66 ke? mkn pun aku kene ikat perut, if mkn kat KL nie RM3 org RM4 ok la jugak nie RM10 pun x cukup . that y la aku amek partime keje kat midvalley tu, tu pun br aku keje . aku pelik la , aku nk pinjam RM30 pun ssh kat member² bukan aku x bayar , selama nie aku bayar ape . bukan x bayar . bayar pun ikut mase yg aku bgtau tu pun liat nk bg aku pinjam then pinjam pun ade makne , sial la ! kau igt aku GAY ape ke? aku mintak tolong sikit pun x boleh. xpe la nk buat camne , aku nie sape kn. orang x pandang pun . xpe la selama nie aku x nyusahkn korang pun , tapi kali nie korg buat aku camni xpe la aku redha . terima kasih je la yea aku igt smpi bile² 1 day korg akan igt aku . mase tu ALLAH S.W.T je yang tahu

1 comments:

lyeanna said... [Reply to comment]

sabar :) kekasih Nya mmg akan sllu diuji..Dia syg tu...

Post a Comment

 
;