Thursday, August 25, 2011

mana nie mana? korang patut bersyukur!

tiada sesiapa ke nak view page aku?? tau la aku x HOT haha. aku x kisah la if follow or x, at least ade 2 org 3 org view pun da kira bersyukur da (; now sorg pun xde. yg ade pun yg lepas² siap boleh kira ngn jari la haha antaranya http://tulip4me.blogspot.com/ , http://nashanadz.blogspot.com/ dan http://bashrie.blogspot.com/ mereka je penah comment ngn aku terima kasih (; , aku tgk blog korang and aku tgk rupe korg perhh! cantik je . cair aku di buatnya . korang patut bersyukur tau , hari ini merupakan hari² yang biasa aku lalui . yela setiap hari dengan kerja yang ada dan tiada . walaupun bosan aku usaha jugak membace blog² korg yg aku follow at least menghilangkan rasa bosan . blog korang je yg dapat buat aku hilang mengantuk , tapi ade gak blog yg aku silap follow , x habis² citer pasal mama la , papa la , bie la , sayang la , ayang la dan macam² menyirap je hati aku tgk. citer kisah cinta kau berpuluh kali pun aku x heran la tapi if bende yg same x ke bosan namenye? aku bukannye mende nk hangin psl korg punye citer couple , cume aku jealous je , yela mane taknye aku xde GF hangin la aku haha . maklum la muke x la kacak sape nk yea tak? takpe aku bersyukur . terima kasih semua (;

2 comments:

BudakNakal said... [Reply to comment]

bro rileks r... hehehe ko post jer sure aku akan tgk.. xperlu nk cemburu sbb xde GF... mane r taw satu hari nanti ko dpt GF lagi best dr yg penah ko tgok... so be positif.. aku da solo da dlm 10 thun.. and at last dpt gak pasangan yg best.. but just remember.. wut ever happen between ur partner n u.. its all just a test... chemistry is not something u can rely on.. but its more on how u mix everything.. give n take is wut it need.. anyhow.. i will always support u..

lyeanna said... [Reply to comment]

belog mak xde sape pon yang view...taw??? lagi sedey :(

Post a Comment

 
;