Saturday, October 22, 2011

My Blog is My Life's


ASSALAMMUALAIKUM.....

apa yang difikirkan oleh korang la mase 1st time korang nk buat blog? 1st sbb income? 2nd sbb personal utk meluahkan perasaan dlm blog nie or 3rd saje suke suke sbb trend? masa 1st aku buat blog nie ada 2 sbb.


sbb yang pertama macam aku taip kat atas la, sbb personal luahkan perasaan and ikot member2 yang ade blog , maklum la aku boleh dikatakan EXPERT jugak la dlm coding nie and then ttbe aku dpt tau berblogging nie bley buat income dengan commercial banner, sebelum nie aku da tau . tapi yang aku tau tu melalui browser banner contohnye firefox and google and yahoo.

pastu apa lagi aku terus la register kat NUFFNANG and ADVERLETS, cume aku buang balek sbb aku fikir someday aku akan letak banner commercial but not now. bagi aku personal adalah lebih baik, bagi aku blog aku hanyalah dairy aku utk aku mengingati kenalan silam, yela sbb internetkn mudah nk log in daripada bwk buku tu tah tah hilang ke. x hilang lak ingatan kita? mampus la jwbnye hahah.

aku suke bile some information yang aku jumpe then aku ambik then aku paste kat blog aku, mane tau ade yg jenis excited cam aku ke suke suke tgk type citer yg aku copy tu. lg pun ilmu kn buat ape nk kede kede kut tol x? kn aku ckp this blog is just like a reminder for me.

ok la malas nk citer panjang2, aku pun x tau nk taip ape lg haha . selamat malam semua and thanks sbb sudi bace blog aku yg x seberapa nie . comment la if korg nk kenal aku lebih lebih dekat hahaha gedik assalammualaikum!!!

1 comments:

acheeqa farhana said... [Reply to comment]

wah..motif kite sme..
blog is my online diary..mostly rmai yang buat bnd yang sme kan?
hepi blogging :)

Post a Comment

 
;